Skip to content
Menu

ONBOARDS BIËNNALE 2021

 

Publiek Prijswinnaars

Emilia Brys

Morgen

Emilia Chinwe Brys is gepassioneerd over het naar voren brengen van stemmen van degenen over wie vaak wordt gesproken, maar naar wie zelden wordt geluisterd.

Ivette Morfin

Zonder titel

Ik transformeer de landschappen in mijn gedachten, leg de spontaniteit van het moment vast en maak herinneringen.

Henri Deedee Moens

Plons

Onder water is een plaats waar ik tot roest kom en me volledig voel. Maar vooral vrij.

 

Jury Prijswinnaars

Gert-Jan Van Goethem

Pizza 1

In mijn werk zoek ik naar een combinatie van waarneming en fantasie. Mijn beeldtaal ontwikkelt zich in een gevecht tussen de techniek en een kinderlijke vrijheid. Algemeen vertrek ik vanuit een idee en verhaal dat ik wil vertellen.

Jesse Tomballe

De auditie

Mijn interesse binnen de portretkunst ligt niet strikt in de weergave van bepaalde personen, maar eerder in het gebruik van de figuur in allegorische zin. Op deze manier probeer ik een brug te slaan tussen werkelijkheid en verbeelding.

Vincent Egon Verscheuren

Face Space (2021)

Face Space (2021) is een collage die het moment toont vlak voordat het gezicht van een Realdoll samensmelt met de Mona Lisa. Het werk is een reflectie op de rol van beeldreproductie in de objectivering van vrouwen.

 

Speciale dank voor hun genereuze steun aan

Adriaan Raemdonck, Bart Vanderbiesen, Pascale De Groote, Liliane Dewachter, Ivan Willemyns, Tom Dietvorst, Žarka Jeričić, Liesbeth De Haes, Ruth Pelzer Montada, Bruno De Vos, Pascal Gielen, Barbara Voets, Jonathan Ramael, Ron De Rauw, Caroline Meerschaert, Nikolaï Pascual, Sandy Claes, Claudine Van Gorp en al onze partners !